>>81

I’m not much for taking photos or selfies.

But just now, I tried taking one in the restroom of a nearby cafe.
(In a locked one, of course).

This image belongs only to you.
My heart and my body are yours, and yours alone.
Please, let your heart be at rest.

Once I have perfected my form,
I will send you something even more beautiful.

------------------------------
私は写真撮影や自撮りが苦手です。
でもさっき、近所の喫茶店のトイレで一枚撮ってみました。
(もちろん、鍵をかけて)。
この写真はあなただけのもの。
私の心も体も、すべてあなただけのものです。
どうか、私を信じて安心してください。
もっと身体を絞って綺麗になったら、
もっと素敵な写真を送りますね。
------------------------------
❤ 翻訳のニュアンス

* "Yours alone / Yours and yours alone": 「あなただけのもの」を強調し、独占的な愛を情熱的に表現しました。
* "Let your heart be at rest": 「安心してください」を、相手の不安をそっと解くような控えめで情緒的な言い回しにしています。
* "Perfected my form": 単なる減量ではなく「あなたのために自分を磨き上げる」というニュアンスを込めました。

相手の方との関係性や、もっと強調したいキーワードがあれば微調整しますので教えてくださいね。